Bloggintresserade

6 okt. 2015

LondonDet har nu gått någon vecka sen vi var här
men nu kommer det en bildbomb från denna vackra stadLondon Eye var ju ett måste ........ för att få en överblick över stan.Vackra broar över floden Themsen.Oändliga mängder med bussar ....... och charmiga taxin.Efter jobbet görs det ett besök ......... på överfulla pubar.Då tid och nu tidens vakter.Marknadsgatan.Väggmålning.Stadsbild.Trevligt café med sånguppträdande.Sankt Pauls katedralen Att åka buss, som här var ingen ide för den stod mest stilla.Parlamentet med Big Ben.London bridge ...... och här är bron igen sett från ovan ....... från det spetsiga tornet som är 309 m högt
och vi åkte opp till våning 68.Piccadilly circus på kvällen innan vi gick på musikalen.Och så alla dessa flotta varuhus.Så klart vi skulle se Buckingham Palace  ....... och vaktbyte som var mycket sevärt.Från Greenwich med utsikt mot storstan.En fin stad som har allt.7 kommentarer:

 1. Härliga bekanta vyer!

  SvaraRadera
 2. TACK för visningen!!
  Underbar stad, förstår jag!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Kiitos kaupunkikierroksesta. Upeita kuvia.

  SvaraRadera
 4. Fantastic images!

  SvaraRadera
 5. Tack för titten. Passar bra för mig att få en glimt så här eftersom jag inte varit dit och kanske aldrig kommer.

  SvaraRadera
 6. Anonym11:45

  Så fina bilder! Londonstämningen, med de röda bussarna, pubar, taxibilar, du har lyckats fånga det som är London för mig. London Eye måste vara en upplevelse, men jag tror inte att jag skulle våga mig upp... Och så gillade jag bilden från Greenwich, att se staden på avstånd.

  SvaraRadera
 7. Toinen toistaan ihanampia kuvia. Kivoja yksityiskohtia ja "tyypillisiä" Lontoolaisia juttuja. Miten ihmeessä osuitkin kohdalle kun oli tuollaine pitkä punaisten bussien jono.. Oli kiva kiertää Lonttota kanssasi.

  SvaraRadera