Bloggintresserade

3 juli 2016

GotlandVi har besökt Gotland och rest kors och tvärs över hela ön.Många vackra små kyrkor, 92 st på hela ön.Vindpinade träd ....... och små hus med halmtak.Stenigt med Blåeld i förgrunden.Ett hus till byggt av sten ....... ja det fanns hur många som helst.Snyggt byggda stenmurar........ och alla dessa kvarnar.Milslånga badstränder och + 30 kändes som om vi var i något sydligare land.Fårö kyrka ....... med den kända gravstenen.Vi fick även se hans hus och stranden han vandrade på.Holmuddens fyr längst ut.Stenkonst.SädesärlanKarga landskap.Langhammars ....... raukar.Små fiskebyar ...... fanns det gott om.Kaffepaus med Saffranspannkaka ... Gott!8 kommentarer:

 1. Hienot kuvat Gotlandista. En ole koskaan käynyt siellä.

  SvaraRadera
 2. Nej jösses så vackert allt är där. Verkar som man nog skulle få njuta långt efter att ha besökt den ön.
  De blå blommorna och vallmon ser jag är samma som på Öland. Dit har jag varit med bil en gång och då var det alldeles hett, vi hade ingen luftkonditionering då så vi gav upp "tittandet" och stack iväg till en strand.
  Trevligt att vi får vara med på ett hörn här på din Gotlands resa.

  SvaraRadera
 3. Tack för att du visar dessa vackra bilder , har suttit och drömt mig bort en stund då jag kikat på dem , längtar verkligen dit igen // Anita

  SvaraRadera
 4. A beautiful place to visit! I wonder how it felt to live there in years gone by. Lovely in summer but cold in winter I suspect.

  SvaraRadera
 5. Ihana Gotlanti. Upeat kuvat. Kuvat tuovat mieleen muistoja vuodelta -72, jolloin kävin Gotlannissa ensimmäisellä ulkomaanmatkallani.

  SvaraRadera
 6. Underbart ... ja fantastiskt!
  Önskar jag får uppleva detta fina landskap igen!
  Kram, ses snart ♥

  SvaraRadera
 7. Så härliga foton! Ha det gott!

  SvaraRadera
 8. Vackra bilder från en vacker ö (som jag bara har besökt vintertid faktiskt)!

  SvaraRadera